For English click here

 

 

   Afstuderen

Een scriptie schrijven doe je niet zomaar even. Je hebt zelfdiscipline nodig, je moet overzicht houden terwijl je bezig bent met details, je moet zeker zijn van je koers en effectief kunnen communiceren met je begeleider(s). Bovendien moet je werk voldoen aan de eisen die wetenschappelijk onderzoek stelt.  Opstartproblemen, writer's blocks en twijfels over inhoud en aanpak kunnen onnodig veel tijd en frustratie kosten.

  • Weet je niet hoe je moet beginnen? 
  • Loop je vast?
  • Kom je in tijdnood?
  • Wil je je resultaat verbeteren?

Bij De Klare Lijn kun je terecht voor coaching bij het onderzoek- en schrijfproces en voor adviezen over diverse aspecten van academisch schrijven.

 


“De eerste keer vond ik het spannend om onaf werk te laten zien, een stuk laten lezen waar ik zelf niet tevreden over was. Maar Gitte Postel stelde me direct op mijn gemak, accepteerde zonder meer wat er lag en reageerde empathisch en constructief. Zij heeft me de moed gegeven om door te gaan, ook als het even niet leek te lukken. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik aan mijn PhD.  Dit had ik nooit bereikt zonder deze bijsturing - alles wat ik over mezelf én het academische schrijven geleerd heb.”  


  

Navigeer in het menu in de rechter zijbalk voor meer informatie

 

Heb je een goede scriptie geschreven en wil je er een artikel over publiceren? Klik hier